Facebook
Доставка до всяка точка на страната, за покупка над 150 лв - безплатна доставка, за клиенти от гр. Плевен доставката е безплатна.
Ася Стил
Производство и продажба на работно, медицинско и хорека облекло в град Плевен

За нас

ИСТОРИЯ
Ася Стил ООД е създадена през 2005 година и развива успешно производство и търговия на работно и униформено облекло. Стартът е даден първоначално само с един магазин в гр. Плевен, а в последствие фирмата отваря и собствен производствен цех и собствена линия работни облекла за различни индустрии и бизнеси. Днес Ася Стил се гордее с убедително присъствие на българския пазар и се отличава с безупречно качество, комфорт и стил на облеклата.
В продължение на годините фирмата се утвърждава като производител на широк набор от модели, подходящи за медицината, хотелиерство и ресторантьорство, строителство, и различни производствени индустрии. Предимствата на Ася Стил са индивидуален подход към всеки клиент, висококачествени материали, които влага в своите продукти и неподправен дизайн.
Наши клиенти са бизнеси от всякакъв размер, както и отделни потребители. Успешни бизнес отношения имаме във всякакви индустрии и нашия дългогодишен опит всяка години ни печели нови доволни клиенти. Стараем се да се развиваме и да предлагаме адекватни решения на нашите клиенти, спрямо техните изисквания и потребности, за да можете да се чувстват комфортно на работното място.

ВИЗИЯ
Нашето разбиране е, че работно облекло е голяма част от деня на нашите клиенти. То е лицето на една компания. Вярваме, че с професионализъм и правилен подход, може да създадем правилните работни облекла за всеки. За нас е важно всеки наш клиент да се чувства работоспособен, а същевременно дрехите да показват висок професионализъм.

МИСИЯ
Качествено и комфортно облекло са двете думи, които най-добре описват нашата цел.Стремим да предлагаме дрехи, които освен перфектен изглед, да предоставя удобство и функционалност на тези, които го носят.