Facebook
Доставка до всяка точка на страната, за покупка над 150 лв - безплатна доставка, за клиенти от гр. Плевен доставката е безплатна.
Ася Стил
Производство и продажба на работно, медицинско и хорека облекло в град Плевен

Услуги

Бизнес на едро и дребно

Едно от насй-силните предимства на  Ася Стил ООД е индивидуалния подход към всеки клиент. Фирмата работи както със свои модели,така и с модели на клиента. Отговорни сме както към единичния потребител така и към нашите бизнес  клиенти. Стараем се и можем да отговорим на всички желания и изисквания за качествено, удобно и с перфектна визия работно облекло. Нашите бизнес партньори могат да разчитат на нас да предложим решение, съобразено с тяхната дейност и едновременно с това да подчертаем техния корпоративен облик. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси. С удоволствие ще обсъдим с вас как можем да ви бъдем полезни.

 

Ситопечат и бродерия

За да ви предоставим пълна услуга, ви предлагаме поставяне на фирмено лого или надпис по избор чрез бродерия или ситопечат. Цените на тези услуги зависят много от големината, цветовете и техния брой. Затова ще се радваме да ни се обадите, ако имате нужда от допълнителна информация