Facebook
Доставка до всяка точка на страната, за покупка над 150 лв - безплатна доставка, за клиенти от гр. Плевен доставката е безплатна.
Ася Стил
Производство и продажба на работно, медицинско и хорека облекло в град Плевен

Полезна информация

Как да поръчам?

Добавете желаните артикули във вашата потребителска кошница. След като приключите пазаруването следвайте бутоните и завършете вашата поръчка. След като я финализирате, наш представител ще се свърже с вас за потвърждаване.

 

Как ще получа поръчката?

Закупените облекла ще ви бъдат доставени до 3 /три/ работни дни на посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма Еконт с опция за преглед и тест. За клиенти от гр.Плевен стоката ще се достави на адрес безплатно. Цената на доставката се калкулира в момента на изпращането и е за сметка на получателя.

 

Как мога да платя?

Заплащането става единствено с наложен платеж при получаване на пратката. Стоката ще бъде изпратена чрез куриерска фирма Еконт с опция за преглед и тест.

 

Как мога да върна артикул?

Възможна е замяна /връщане на артикул в рамките на 10 /работни дни/, считано от датата на получаване на пратката при следните условия:стоката да не е повредена или замърсена, да няма следи от употреба и без липсващи етикети. Опаковайте добре дрехите и ги изпратете чрез куриерска фирма по ваш избор на адрес: гр. Плевен, ул. Г. М. Димитров 98, за Ася Стил, 0887100717. Връщането на артикул е за сметка на клиента.

 

Как мога да се свържа с Ася Стил?

При възникнали въпроси с радост ще ви отговорим на тел.0887100717  / 0887100712